Konkurs za praksu u CEDEF-u

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata obaveštava studente završne godine FON-a, Fakulteta političkih nauka, Ekonomskog fakulteta, Fakulteta za bezbednost, Mašinskog fakulteta, Filološkog fakulteta, Elektrotehničkog fakulteta, Tehnološko- Metalurškog i srodnih fakulteta da je Centralno-evropski forum za razvoj raspisao konkurs za praktikanta na poziciji asistent na projektima. Ukoliko ste dinamični, proaktivni i govorite engleski jezik, prijavite se i postanite deo CEDEF tima! Rok za prijavu 31.12.2016.

Pozicija: Praktikant-asistent na projektima
Broj mesta: 4
Lokacija: Beograd

Opis    
Poštovani studenti završne godine FON-a, Fakulteta političkih nauka, Ekonomskog fakulteta, Fakulteta za bezbednost, Mašinskog fakulteta, Filološkog fakulteta, Elektrotehničkog fakulteta, Tehnološko-metarulškog i srodnih fakulteta, postanite deo CEDEF tima!

STRUČNA PRAKSA

– Praktikant- asistent na projektima
– Odvijaće se 4 meseca, svakog radnog dana po 4h.
– Omogućava studentima da akademsko poznavanje event i projektnog menadžmenta, odnosa sa javnošću,marketinga i drugih menadžment disciplina primene u realnim situacijama obavljajući praktičnu obuku.

CEDEF kao nezavisna ekspertska organizacija, vodeća u regionu, zalaže se za aktivnu primenu EE i OIE u Srbiji i regionu, u skladu sa direktivama EU, i pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva Energetike, razvoja i zaštite životne sredine, Republike Srbije i u saradnji sa relevantnim donosiocima odluka.

MISIJA CEDEF-a

Artikulisan uticaj na kreatore ekonomske politike u oblasti održivog regionalnog razvoja i saradnje u kontekstu povezivanja regiona EU i izvan EU.

Uslovi    

ZAHTEVANE VEŠTINE I ZNANJA POLAZNIKA

  • Aktivno znanje engleskog jezika
  • Poznavanje rada na računaru
  • Dinamičnost, proaktivnost, timski rad
  • Želja za usavršavanjem i napredovanjem

Način prijave    

Potrebno je poslati CV sa fotografijom i motivaciono pismo namdj@cedeforum.org i popuniti kratak prijavni formular ovde.

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»