Praksa u advokatskoj kancelariji

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA Beograd) raspisuje konkurs za praksu za studente/studentkinje Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu u advokatskoj kancelariji „Sanja Dunđer“.

Broj mesta: 1

Trajanje prakse: Tri meseca (uz mogućnost prerastanja u pripravnički staž). Praksa u advokatskoj kancelariji počeće neposredno nakon odabira praktikanta/praktikantkinje.

Radno vreme: U skladu sa dogovorom praktikanta/praktikantkinje i advokatice uzimajući u obzir
studentske obaveze na fakultetu (bez obaveze svakodnevnog dolaženja).

Mesto obavljanja prakse: Advokatska kancelarija „Sanja Dunđer“, Ulica vojvode Bogdana 5.

Opis poslova: Upoznavanje sa radom, kao i obavljanje različitih poslova iz oblasti
privrednog prava i pisanje podnesaka.

Praksa nije plaćena.

Uslovi za učešće na konkursu:

– status studenta/studentkinje IV godine osnovnih akademskih studija/apsolventa
– poznavanje rada na računaru
– ozbiljnost i motivisanost u radu
– znanje engleskog jezika
– položen ispit iz predmeta Kompanijsko pravo

Kriterijumi izbora: Izbor kandidata/kandidatkinje vršiće se na osnovu podataka iz
aplikacionog formulara, CV-a i intervjua koji će biti obavljen sa kandidatima/kandidatkinjama u advokatskoj kancelariji „Sanja Dunđer“ koji budu ušli u uži izbor. Posebno će se uzeti u obzir posvećenost i motivisanost kandidata.

Način prijavljivanja: CV, u prilogu mail-a sa naznakom „PRAKSA – DUNĐER“, poslati na vpstep@elsa.org.rs, najkasnije do 14. novembra 2015. godine u 23:59h.

Informacije:

Nevenka Ivošević
vpstep@elsa.org.rs
(00) 381 60 35 16 429

Ivan Đokić
djokic.ivan@hotmail.com
(00) 381 64 109 07 48

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»