Konkurs za obavljanje pripravničkog staža

Advokatska kancelarija Kolšek-Marković-Ilić i ELSA Beograd objavljuju KONKURS za obavljanje pripravničkog staža za diplomirane studente pravnog fakulteta.

Broj pripravnika: 2 (dva)

Uslovi:

  • diplomirani pravnik
  • dobro poznavanje engleskog jezika (pisani i govorni)
  • dobro poznavanje rada na računaru
  • spremnost za timski rad, komunikativnost i odgovornost
  • ozbiljnost i motivisanost u radu

Mesto obavljanja pripravničkog staža: Radne prostorije advokatske kancelarije – Cvijićeva 107, 11000 Beograd.

Opis poslova: Nudimo mogućnost upoznavanja i savladavanja raznovrsnih poslova i problema pravne struke, uz postepenost u napredovanju i usavršavanju, kao i adekvatnu finansijsku kompenzaciju. Poslovi pripravnika uključuju upoznavanje sa načinom rada kancelarije, evidenciju predmeta, odlazak na sudjenja, sastavljanje tužbi i drugih podnesaka, komunikaciju sa klijentima i državnim organima, uz saradnju sa mentorima i zaposlenim licima u kancelariji.

Kancelarija Kolšek-Marković-Ilić se bavi svim oblastima prava, sa naglaskom na oblast gradjanskog prava, privrednog i radnog prava, saradnji sa agencijama za promet nepokretnostima, agencijama za registraciju vozila i td.

Izbor kandidata: Na osnovu CV-ja i neposrednog intervjua koji će biti obavljen sa kandidatima koji su ušli u uži izbor.

CV sa naznakom „PRIPRAVNIČKI STAŽ“, poslati na elsabelgrade@gmail.com ili office@advokati.co.rs najkasnije do 10. maja 2016. godine.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»