Konkurs za obavljanje pripravničkog staža u Prekršajnom sudu u Beogradu

ELSA - Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika, lokalna grupa Beograd organizuje konkurs za praksu za diplomirane studente/studentkinje Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu u Prekršajnom sudu u Beogradu.

Broj pripravnika: 5 (pet).

Trajanje: Pripravnički staž započeće neposredno nakon odabira kandidata/kandidatkinja. ( 9. maj 2016. godine)

Radno vreme: U skladu sa dogovorom.

Opis poslova: Pripravnički staž će se obavljati u saradnji sa mentorom i drugim zaposlenim licima u sudu. Obuhvata upoznavanje sa načinom rada suda, evidencijom predmeta i pisanjem podnesaka, odlazak na suđenja, kao i obavljanje različitih poslova iz oblasti prava.

Pripravnički staž nije plaćen.

Uslovi za učešće na konkursu:
• Status diplomiranog pravnika
• Poznavanje rada na računaru
• Ozbiljnost i motivisanost u radu

Kriterijumi izbora: Izbor kandidata/kandidatkinja vršiće se na osnovu podataka iz biografije i intervjua koji će biti obavljen sa kandidatima koji su ušli u uži izbor. Posebno će se uzeti u obzir posvećenost i motivisanost kandidata.

Način prijavljivanja:
CV sa naznakom „PRAKSA PREKRŠAJNI SUD“, poslati na vpstep@elsa.org.rs  do 4. maja 2016. godine u 23:59h.

Informacije:
Nevenka Ivošević
vpstep@elsa.org.rs
(00) 381 60 35 16 429

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»