KONKURS za dva saradnika u Centru za javne politike EU Univerziteta u Beogradu

Centar za javne politike EU Univerziteta u Beogradu poziva zainteresovane istraživače u oblasti sektorskih politika Evropske unije za stažiranje u Centru.

Trajanje stažiranja: 6 meseci, uz mogućnost produženja za dodatnih 6 meseci.
Minimalne kvalifikacije: Upisane master ili doktorske studije na nekom od fakulteta članica Univerziteta u Beogradu. Odlično znanje engleskog jezika.

Poželjne kvalifikacije: Istraživački rad u oblasti neke od sektorskih politika EU, naročito Poljoprivredne politike, Energetske politike, Politike zaštite životne sredine; Poželjno prethodno projektno iskustvo.

Opis zadataka: Administrativno učešće u sprovođenju postojećih programa obuka, saradnja pri pisanju projektnih predloga, vođenje specijalizovane biblioteke Centra.

Stažisti bi radili u prostorijama Centra (Fakutet političkih nauka, Jove Ilića 165, Beograd), 20h nedeljno.

Potrebna dokumentacija za prijavu: CV na srpskom jeziku, skenirano uverenje o upisanim studijama na Univerzitetu u Beogradu (alternativno, možete ga poslati poštom), motivaciono pismo do 800 reči.

Rok za prijavu: 10. maj u podne

Adresa za prijavu: Centar za javne politike EU, Jove Ilića 165 Beograd

e-mail: janja.simentic@fpn.bg.ac.rs i dejan.pavlovic@fpn.bg.ac.rs

Rezultati konkursa će biti objavljeni na sajtu www.depocei.org u roku od 10 dana od završetka konkursa.

Više informacija o projektu u okviru koga je nastao Centar (Tempus projekat DEPOCEI – Development of Policy oriented Training Programmes in the context of European Integration), kao i o samom Centru možete pronaći na navedenom sajtu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»