Konkurs za 13 praksi kod notara

Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA Beograd) organizuje konkurs za 13 praksi kod notara za studente/kinje Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Broj praktikanata: Ukupno 13

Praksa će biti realizovana kod sledećih javnih beležnika:

Borislava Rokvić – Rakovica
Nikola Vojnović – Voždovac
Jelena Perović – Palilula
Jovanka Jovanović – Palilula
Danka Carić – Zemun
Slobodanka Rodić – Čukarica
Saša Bošković – Čukarica
Katarina Pavićević – Surčin
Ana Petrović – Vračar
Miodrag Đukanović – Palilula
Dragina Divac – Voždovac
Suzana Džabiri – Surčin
Gordana Jovanović – Novi Beograd

Mesto obavljanja prakse: grad Beograd

Uslovi za učešće na konkursu:

  • status studenta/studentkinje III i IV godine osnovnih akademskih studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Novi Sad, Niš
  • poznavanje engleskog jezika
  • poznavanje rada na računaru
  • ozbiljnost i motivisanost u radu

Kriterijumi izbora: Izbor kandidata/kinja vršiće se na osnovu podataka iz aplikacionog formulara i intervjua koji će biti obavljen sa kandidatima koji su ušli u uži izbor. Posebno će se uzeti u obzir posvećenost i motivisanost kandidata.

Praksa kod notara će započeti  neposredno nakon odabira kandidata/kinja (8. maj 2017. godine).

Trajanje prakse: od 8. maja do 19. maja
Radno vreme: u skladu sa dogovorom, odnosno u zavisnosti od fakultetskih obaveza praktikanta/praktikantkinje.

Praksa nije plaćena.

 Način prijavljivanja: Popunjen aplikacioni formular sa naznakom „PRAKSA KOD NOTARA“, poslati na vpstep@elsa.org.rs  do četvrtka, 4. maja  2017. godine u 15:00h.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»