Komunikacijski lab – PR assistant

Komunikacijski lab raspisao je konkurs za praksu na poziciji PR assistant. Rok za prijavu je 1.12.2017.

Broj mesta: 1
Lokacija: Beograd, Dečanska 2

Opis
Izrada izveštaja o izvršenim aktivnostima, učestvovanje u izradi PR projekata bez direktnog kontakta sa medijima i klijentima,

Izrada i održavanje adreme medija, baza sa kontaktima poznatih osoba i ostalih baza prema uputima nadređenih osoba.

Izrada PR dokumenata prema uputima nadređenih osoba, što uključuje pisanje PR tekstova, asistiranje na eventima, učestvovanje u pripremi materijala za konkurse i sve ostale aktivnosti iz domena odnosa s javnošću

Uslovi

Student 4. godine i apsolventi Ekonomskog fakulteta, Fakuteta političkih nauka ili Fakulteta organizacionih nauka.

Način prijave
Mole se zainteresovani da CV i motivaciono pismo pošalju na mejl: jelena.drobnjak.dimitric@komunikacijskilaboratorij.com i popune formular na linku: http://goo.gl/forms/dwFQt48cpV

Rok za prijavu 01/12/2017
Trajanje 3 meseca
Planiran početak 10/12/2017
Mentorska podrška da

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»