Knauf Insulation praksa u korisničkom servisu

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva diplomirane studente Ekonomskog, Pravnog, Fakulteta organizacionih nauka i srodnih fakulteta da se prijave na konkurs za praksu u kompaniji "Knauf Insulation". Rok za prijave je 30.jun 2016.

Opis

Nudimo vam sticanje iskustva u internacionalnoj firmi,
Dinamično i prijatno okruženje,
Učenje kroz rad i praksu,
Mogućnost da napravite veliki korak ka svojoj budućnosti.
Iskoristi priliku !

Praksa traje 6 meseci, uz mentorsku podršku i novčanu nadoknadu

Uslovi

  • završen Ekonomski, Pravni fakutet, Fakultet organizacionih nauka ili neki od srodnih fakulteta
  • kandidat mora biti na evidenciji NSZ /Nacionalne službe za zapošljavanje
  • odlično poznavanje engleskog jezika
  • znanje rada na računaru

Prijava traje do 30. juna 2016. godine, nakon čega možete očekivati
poziv za testiranje u prostorijama firme.

Način prijave
1. CV  i motivaciono pismo poslati na mejl: office.belgrade@insulation.com

2. Popuniti prijavni formular OVDE.

Rok za prijavu    30/06/2016

Izvor: CZRK

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»