Karijera u bankarstvu: Program mladih bankara

ProCredit Banka je prepoznatljiva po jedinstvenom načinu zapošljavanja koji organizuje za diplomce fakulteta svih usmerenja, bez obzira da li poseduju radno iskustvo ili ne.

U pitanju je Program mladih bankara, koji predstavlja početak profesionalnog angažovanja u ProCredit banci. To je šestomesečni intenzivan uvodni kurs o teoriji i praksi bankarstva i finansija. Svim učesnicima je obezbeđen smeštaj, hrana, mesečna stipendija, a onima koji uspešno završe Program, Banka može ponuditi ugovor o radnom odnosu.

Nešto više o samom Programu i načinu prijave možete se informisati na zvaničnom sajtu ProCredit banke,http://www.procreditbank.rs/strana/2351/program-mladih-bankara.

Naredni Program mladih bankara je planiran da počne u maju 2016, prijavljivanje je u toku.

Prijavi se i zakorači u svet odgovornog bankarstva.

Izvor: Centar za razvoj karijere

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»