Management trainee program

Invekta group nudi ograničen broj mesta talentovanim mladim profesionalcima sa menadžerskim potencijalom koji su klijentno orijentisani da se pridruže menadžment TRAINEE programu – od juna 2015. Program je namenjen studentima završnih godina studija fakulteta društvenih nauka u sastavu Univerziteta u Beogradu. Rok za prijavu 27.05.2015.

Invekta group nudi ograničen broj mesta talentovanim mladim profesionalcima sa menadžerskim potencijalom koji su klijentno orijentisani da se pridruže našem menadžment TRAINEE programu – od juna 2015. godine. Ovaj intenzivan program će skratiti put do menadžerske pozicije pružajući kandidatima odlične operativne veštine i intenzivno učenje. Polaznici će sa mentorim proći kroz niz zaduženja u Invekta poslovanju, kao i kroz razvoj liderstva. Posle 12 meseci plaćenog programa polaznici će postati menadžeri neših klijenata. Biće odgovorni za sagledavanje potreba objekta i obuku i kontrolu zaposlenih. Proćiće kroz niz radionica i obuka kroz koje će naučiti kako da budu autoritet svojim saradnicima, koja je uloga rukovodioca, kako da komunikacijom stignu do cilja, kako da delegiraju i budu spremni za sastanak. Na duži rok od polaznika očekujemo da se razviju u višeg menadžera sve do direktorskih pozicija

Pogledaj plakat programa

Uslovi
Student završnih godina, diplomac ili diplomirao u prethodnih 2 godine.

Način prijave
Svoju radnu biografiju i motivaciono pismo poslati na email:

To: ana.ignjatov@invekta.rs

cc: prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs

Subject: Invekta – management trainee program

Rok za prijavu    27/05/2015
Trajanje    1 godina
Planiran početak    15/06/2015

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»