Internship – Social Media Marketing Specialist

Obaveštavamo vas da je kompanija "Synergy Talents", ogranak "Vitaverde d.o.o." u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu objavila konkurs za plaćenu praksu na poziciji "Social Media Marketing Specialist". Konkurs je otvoren do 14.decembra 2016.

Are you a team player who likes a challenge? Join us to handle the social media accounts of three companies in different industries (Landscape architecture industry, tourism industry, coaching industry).

We are seeking creative and energetic talents, who want to grow in social media marketing and digital marketing in general. For this position, we are looking for a colleague who works well in a multidisciplinary, team-based, fast-paced, detail-oriented environment.

We offer:

A paid internship
Flexibility and fun
Remote working
A multicultural team with a desire to help and grow together

Social Media Marketing Specialist would be given the following tasks:

Social media accounts content development
Social media campaigns development
Content marketing (developing video scripts, e-books, landing pages)

Uslovi    

 • Social media marketing knowledge and/or experience
 • A preference for BA/BS in Marketing, Communications, or Business related degree
 • Excellent communication, writing and interpersonal skills
 • English language (written and spoken)
 • A creative mind with attention to detail
 • Ability to cooperate with multicultural, proactive, responsible, self-driven teams
 • A desire to learn and grow every moment of the day
 • Very good computer skills

Način prijave    

Send your CV and motivation letter in English by December 14th 2016 to: d.markovic@synergytalents.com and fill in the short application form here.

Rok za prijavu    14/12/2016
Trajanje    3 months
Planiran početak    23/01/2017
Mentorska podrška    da
Plata    da

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
 • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
 • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
 • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
 • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»