International Graduate Trainee Program 2016 – Delhaize Srbija

Delhaize Srbija poziva diplomce i studente master studija da se prijave za International Graduate Trainee Program 2016 – Internacionalni program za diplomce 2016.

Internacionalni program za diplomce se organizuje šestu godinu za redom i mladii su u prilici da kroz njega razvijaju svoj liderski potencijal i da grade karijeru u internacionalnom maloprodajnom lancu kroz brojne zadatke i projekte. Tokom 18 meseci trajanja programa odabrani kandidati će biti u prilici i da borave u jednoj od zemalja u kojoj posluje Delhaize Grupa.

Konkurs u Srbiji otvoren je do 1. decembra 2015. godine. Proces selecije biće realizovan u više faza, u periodu od decembra do ferbuara 2016. godine. Na kraju prvog kvartala biće poznata imena polaznika buduće generacije. Program počinje septembra 2016.godine i obuhvata tri faze.

Za više informacija www.dreamjobdelhaize.com

Uslov za prijavu na konkurs je završen fakultet (osnovne ili master studije), manje od dve godine radnog iskustva i fluentno znanje engleskog jezika. Pored toga, od kandidata se očekuje liderski potencijal, strast prema maloprodaji, proaktivnost, sposobnost brzog učenja, orijentacija na rezultat, sposobnost rešavanja problema i donošenja odluka, kao i izražena spremnost na timski rad.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na: www.dreamjobdelhaize.com, najkasnije do 1. decembra 2016. godine (uz prijavu obavezno priložiti CV).

delhaize-program

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»