I&F McCANN Grupa Web Developer Trainee

I&F McCANN Grupa raspisala je konkurs za praksu na poziciji Web Developer Trainee. Rok za prijavu je 20.11.2017.

Broj mesta 1
Lokacija Beograd, Terazije 7-9

Opis

-Saradnja na izradi i implementaciji novih tehnologija
-Saradnja na izradi HTML5 animiranih banera
-Saradnja na izradi Newsletter-a
-Saradnja na izradi responsive sajtova

Uslovi

– Osnovno poznavanje HTML5, CSS3, Jquery, Twitter Bootstrap
– Osnovno poznavanje PHP
– Osnovno poznavanje Responsive dizajna
– Osnovno poznavanje Photoshopa i Illustratora

Način prijave
Mole se zainteresovani da pošalju biografije na mail adresu hr@ifmccann.com i popune formular na linku: http://goo.gl/forms/dwFQt48cpV

Rok za prijavu 20/11/2017
Trajanje tri meseca
Mentorska podrška da
Plata ne

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»