Idea – Stručna praksa

Proces odvijanja prakse započinje potpisivanjem ugovora o stručnom osposobljavanju i usavršavanju. Praksa se nudi za sve Sektore u Upravi kompanije Mercator S do.o.o. Podrazumeva rad uz mentora, koji će obučavati praktikanta i upoznati sa svim procesima u Službi u kojoj se praksa obavlja.

Pozicija: Stručna praksa
Sektor: Praksa studenata/učenika
Lokacija: Beograd
Ističe: 30.04.2016

Postoje tri faze obavljanja prakse u kompaniji Mercator S d.o.o.:
1. faza – ugovor na tri meseca (volonterski rad – neplaćena praksa);
2. faza – produženje ugovora na još tri meseca (plaćena praksa);
3. faza – produženje ugovora na još tri meseca (plaćena praksa); U treću fazu prakse ulaze samo praktikanti koji su pokazali izuzetno zalaganje i motivaciju i koji predstavljaju potencijalne zaposlene u sektoru u kome obavljaju praksu, a za koje bi ta treća faza prakse bila pripremna faza za ulazak u kompaniju.

Zahtevane veštine, znanja, iskustvo:
– Minimum VII stepen stručne spreme
– Poznavanje rada na računaru
– Poželjno poznavanje engleskog jezika

Šta nudimo?
– Priliku da primenite i unapredite znanja kroz praksu
– Rad uz pomoć mentora i stručnjaka u raznim oblastima
– Dinamično radno okruženje
– Nakon isteka programa prakse postoji mogućnost zasnivanja radnog odnosa

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Prijava

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»