Hartefakt traži nove ljude za programe Fondacije i Instituta!

HARTEFAKT FOND traži nove ljude za programe Fondacije i Instituta.

Potrebna nam je osoba koja će planirati, pripremati i realizovati nove programe, učestovati i unapređivati realizaciju već postojećih programa, pripremati izveštaje i drugu potrebnu dokumentaciju za potrebe fonda, komunicirati sa donatorima i drugim saradnicima i, po potrebi, obavljati druge poslove neophodne za nesmetano funkcionisanje fonda.

Kandidat/kinja treba da poseduje visoke radne standarde i radnu etiku, sa posebnim naglaskom na odgovornost, samoinicijativnost, efikasnost, sposobnost za samostalan i rad u timu, fleksibilnost u radu i rasporedu rada; informatički je pismen/a i ima odlično znanje engleskog jezika (govorno i pisano).

Kandidat/kinja bi trebalo da ima diplomu sa osnovnih ili master studija sa društvenih ili srodnih fakulteta, ali smo spremni da razmotrimo prijave kandidata/kinja sa ekvivalentnim radnim iskustvom.

Iskustvo u razvoju aktivnosti samofinansirajućih nedobitnih organizacija, pripremi predloga projekata i prikupljanju sredstava i/ili u vođenju programa i timova, poželjno je, ali nije uslov.

Hartefakt traži ambiciozne i vredne ljude koji su spremni da razvijaju svoja znanja i iskustva u skladu sa potrebama organizacije.
Nudimo rad u kreativnom, dinamičnom, prijateljskom i otvorenom okruženju; mogućnost edukacije i usavršavanja i priliku za upoznavanje ljudi različitih profila, nacionalnosti i kultura.
Izabrani kandidat/kandidatkinja biće angažovan sa punim radnim vremenom, sa probnim radom na 3 meseca, uz mogućnost produženja ugovora o radu na neodređeno vreme.

Za prijavu je potrebno da dostavite kratku biografiju i motivaciono pismo, elektronskom poštom, na adresu program@heartefact.org sa naznakom (subject) „konkurs za programskog koordinatora/koordinatorku“.

Konkurs je otvoren do 22. februara 2017. godine. U cilju ekonomičnosti, samo kandidati koji uđu u uži izbor biće obavešteni o rezultatima konkursa i to u roku od 7 dana po zatvaranju konkursa.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»