Grčkom inicijativom do radnog iskustva

Pozivamo studente da se prijave za praksu koja se organizuje u kompanijama članicama Helenskog privrednog društva tokom prolećnih meseci ove godine. Rok za prijave je 3.mart 2016.

Pod patronatom Ambasade Grčke u Beogradu, Helensko privredno udruženje Srbije u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu organizuje tromesečnu praksu za studente u kompanijama članicama Udruženja i raspisuje konkurs za 62 pozicije.

Najviše mesta za praksu otvoreno je za studente Ekonomskog fakulteta, a otvoreno je i više pozicija za studente Elektrotehničkog, FON-a, Matematičkog, Pravnog, FPN-a, Filološkog i Geografskog fakulteta.

Praksa će se realizovati u kompanijama: Alpha Bank, Eurobank, Piraeus, Vojvođanska banka, Hotel Metropol, Hotel AD Junior, V+O Communications, Palo Technologies, Intelli, Fabrika šećera “Crvenka”, Chipita, Eurofast Global.

Detaljni opisi praksi nalaze se u novoj bazi praksi univerzitetskih karijernih centara na www.studentskapraksa.com.

HBA-Poster-70x100PX---final

Napominjemo da je ovaj portal aktiviran nedavno i da je nastao radi bolje saradnje univerziteta i kompanija odnosno organizacija koje primaju studente na praksu.

Pozivamo studente i zainteresovane saradnike sa fakulteta da dođu u sredu 24.februara 2016.godine na promociju portala i predstavljanje programa “Grčkom inicijativom do radnog iskustva” koja će biti organizovana u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu.

  • Od 11 časova Portal StudentskaPraksa.com i demonstracija funkcionalnosti

  • Od 12 časova “Grčkom inicijativom do radnog iskustva” – predstavljanje programa i kompanija koje učestvuju

Na inicijativu Grčke Ambasade u Srbiji tokom prošle godine pokrenut je program prakse u kom je učestvovalo ukupno 17 studenata i 8 kompanija. Dobri rezultati na praksi najboljima su doneli zaposlenje, a ostalima vredno iskustvo. Tromesečni program prakse – “Grčkom inicijativom do radnog iskustva” ove godine realizovaće se u 12 kompanija za preko 60 studenata.

Objedinjene aktivnosti Univerziteta u Beogradu i kompanija učesnica u programu sprovode se na osnovu potpisanih ugovora o međusobnoj saradnji u ovoj oblasti.

Više informacija možete pročitati na sledećem linku.

Izvor: Centar za razvoj karijere

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»