Grčkom inicijativom do radnog iskustva

Pozivamo studente da se prijave za praksu koja se organizuje u kompanijama članicama Helenskog privrednog društva tokom prolećnih meseci ove godine. Rok za prijave je 3.mart 2016.

Pod patronatom Ambasade Grčke u Beogradu, Helensko privredno udruženje Srbije u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu organizuje tromesečnu praksu za studente u kompanijama članicama Udruženja i raspisuje konkurs za 62 pozicije.

Najviše mesta za praksu otvoreno je za studente Ekonomskog fakulteta, a otvoreno je i više pozicija za studente Elektrotehničkog, FON-a, Matematičkog, Pravnog, FPN-a, Filološkog i Geografskog fakulteta.

Praksa će se realizovati u kompanijama: Alpha Bank, Eurobank, Piraeus, Vojvođanska banka, Hotel Metropol, Hotel AD Junior, V+O Communications, Palo Technologies, Intelli, Fabrika šećera “Crvenka”, Chipita, Eurofast Global.

Detaljni opisi praksi nalaze se u novoj bazi praksi univerzitetskih karijernih centara na www.studentskapraksa.com.

HBA-Poster-70x100PX---final

Napominjemo da je ovaj portal aktiviran nedavno i da je nastao radi bolje saradnje univerziteta i kompanija odnosno organizacija koje primaju studente na praksu.

Pozivamo studente i zainteresovane saradnike sa fakulteta da dođu u sredu 24.februara 2016.godine na promociju portala i predstavljanje programa “Grčkom inicijativom do radnog iskustva” koja će biti organizovana u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu.

  • Od 11 časova Portal StudentskaPraksa.com i demonstracija funkcionalnosti

  • Od 12 časova “Grčkom inicijativom do radnog iskustva” – predstavljanje programa i kompanija koje učestvuju

Na inicijativu Grčke Ambasade u Srbiji tokom prošle godine pokrenut je program prakse u kom je učestvovalo ukupno 17 studenata i 8 kompanija. Dobri rezultati na praksi najboljima su doneli zaposlenje, a ostalima vredno iskustvo. Tromesečni program prakse – “Grčkom inicijativom do radnog iskustva” ove godine realizovaće se u 12 kompanija za preko 60 studenata.

Objedinjene aktivnosti Univerziteta u Beogradu i kompanija učesnica u programu sprovode se na osnovu potpisanih ugovora o međusobnoj saradnji u ovoj oblasti.

Više informacija možete pročitati na sledećem linku.

Izvor: Centar za razvoj karijere

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: