Fondacija Obrazovni Konsalting traži istraživače-saradnike na projektima

Fondacija Obrazovni Konsalting (ECF) u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva zainteresovane visokoobrazovane mlade da se prijave na otvoren konkurs za volontersku praksu na poziciji Istraživač - saradnik na projektu. Rok za prijave: 15.juni 2016.

Broj mesta    5
Lokacija    BEOGRAD, KRAGUJEVAC, ČAČAK

Opis

Aktivnosti, kako izvršilačke, takođe i kreativne i organizatorske, koje promovišu i daju podršku obrazovnim procesima i sistemima u sledećim sferama: obrazovnog konsaltinga- karijerno vođenje; savetodavne aktivnosti za usmeravanje u obrazovanju; organizovanje i održavanje  power point prezentacija u srednjim školama i klubovima mladih sa programima  KVIS i podrškom u izborima, studiranju i  preduzetništvu kod mladih;  aktivnosti testiranja i ocenjivanju testova; organizovanje radionoca sa akcentom na komunikacijskim veštinama i popularizovanju Job shadowing-a…..

Uslovi

Visoko formalno obrazovanje, visoko lično obrazovanje, žeđ za novim  saznanjima, ličnu motivisanost za aktivnošću, zarazni entuzijazam, fleksibilnost i otvorenost za raznovrsne radne aktivnosti.

Prednost kandidatima spremnim za volonterski rad i praksu prva 3 meseca , zbog neizvesnosti oko finansijske podrške projektima.

Način prijave

Potrebno je dostaviti CV, preporuke i motivaciono pismo na mail: office@excellenceconsulting.co.rs i prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs, i popunite PRIJAVNI FORMULAR.

Rok za prijavu    15/06/2017
Trajanje    godinu dana, sa mogućnošću stalnog zaposlenja
Planiran početak    15/08/2016
Mentorska podrška    da
Plata    Da, uz odobrene i finansirane projekte

Izvor: CZRK

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»