Fondacija Obrazovni Konsalting traži istraživače-saradnike na projektima

Fondacija Obrazovni Konsalting (ECF) u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva zainteresovane visokoobrazovane mlade da se prijave na otvoren konkurs za volontersku praksu na poziciji Istraživač - saradnik na projektu. Rok za prijave: 15.7.2016.

Pozicija: ISTRAZIVAČ-SARADNIK NA PROJEKTU
Broj mesta: 5
Lokacija: BEOGRAD, KRAGUJEVAC, ČAČAK

Opis

Aktivnosti, kako izvršilačke, takođe i kreativne i organizatorske, koje promovišu i daju podršku obrazovnim procesima i sistemima u sledećim sferama: obrazovnog konsaltinga- karijerno vođenje; savetodavne aktivnosti za usmeravanje u obrazovanju; organizovanje i održavanje  power point prezentacija u srednjim školama i klubovima mladih sa programima  KVIS i podrškom u izborima, studiranju i  preduzetništvu kod mladih;  aktivnosti testiranja i ocenjivanju testova; organizovanje radionoca sa akcentom na komunikacijskim veštinama i popularizovanju Job shadowing-a…..

Uslovi

Visoko formalno obrazovanje, visoko lično obrazovanje, žeđ za novim  saznanjima, ličnu motivisanost za aktivnošću, zarazni entuzijazam, fleksibilnost i otvorenost za raznovrsne radne aktivnosti.

Prednost kandidatima spremnim za volonterski rad i praksu prva 3 meseca , zbog neizvesnosti oko finansijske podrške projektima.

Način prijave

Potrebno je dostaviti CV, preporuke i motivaciono pismo na mail: office@excellenceconsulting.rs i prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs, i popunite PRIJAVNI FORMULAR.

Rok za prijavu    15/07/2016
Trajanje    godinu dana, sa mogućnošću stalnog zaposlenja
Planiran početak    15/08/2016
Mentorska podrška    da
Plata    Da, uz odobrene i finansirane projekte

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: