„FilterApp“ raspisuje konkurs za plaćenu studentsku praksu na funkciji istraživanja i unosa podataka

„FilterApp“ raspisuje konkurs za plaćenu studentsku praksu na funkciji istraživanja i unosa podataka.

Ukoliko želiš da budeš deo prve mobilne kulturne aplikacije u zemlji i deo mladog tima koji želi da modernizuje i poboljša kulturu u gradu kroz svoj startup, ovo je tvoja prilika! ????

Šta očekujemo od tebe?

– da imaš interesovanja u sferi kulture
– da si u toku sa dešavanjima u gradu
– da si odgovorna i organizovana osoba
– da poštuješ rokove i ispunjavaš svoje zadatke na vreme

Šta ti možeš da očekuješ od nas?

– obuku za obavljanje funkcije istraživanja i unosa podataka
– rad u mladom, dinamičnom i komunikativnom okruženju koje će ti uvek pružiti neophodnu pomoć ili savet

Praksa na navedenoj funkciji je plaćena, uz probni period. Rad se obavlja od kuće.
Probni period obavljanja prakse novog člana tima počeo bi 10. oktobra 2017.

Ukoliko smatraš da ispunjavaš naša očekivanja i vidiš sebe kao člana našeg tima, pošalji svoj CV na info@filterapp.rs do 7. oktobra 2017.

Pogodni kandidati za praksu biće kontaktirani nakon završetka konkursa.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»