Farmia traži praktikanta za digitalni marketing

Farmia, u ovom delu Evrope najbrže rastuća stočna pijaca na internetu, traži praktikanta za digitalni marketing, koji će zajedno sa našim kreativcima raditi na optimizaciji i sprovođenju naših kampanja vezanih za društvenih mreže, kreiranje i distribuciju sadržaja i PR.
Naš idealan kandidat je proaktivan, privlači ga rad u dinamičnom okruženju, a ništa što je digitalno nije mu strano.

Kako izgleda dan u Farmiji

Bićeš okružen malim, ali moćnim timom ljudi koji su strastveni kada je reč o marketingu, dizajnu i brendiranju. Oni obožavaju svakodnevne izazove koje Farmia donosi, ali bi im tvoje analitičke, organizacione, kao i komunikacione veštine bile dobrodošle.

Kao praktikant za digitalni marketing, bićeš podržan od strane našeg tima kroz praktičan rad i obuku na radnom mestu, a aktivno ćeš doprineti našim kreativnim naporima pri kreiranju sadržaja za naše društvene mreže, imejl kampanje, članke na blogu, studije slučaja, i dr. Radićeš na identifikovanju prilika za saradnju sa medijima, blogerima, pa su nam potrebne tvoje veštine umrežavanja. Takođe ćeš svakodnevno učestvovati u analizi naših kanala komunikacija kako bismo otkrili trendove i došli do novih idejnih rešenja koje ćemo brzo primeniti i testirati.

Naš idealan kandidat:

 • Kreativan, ali nema relevantno radno iskustvo;
 • Privlače ga izazovi koje sa sobom nosi digitalni marketing, a o čemu svedoče i neke edukacije, volontersko iskustvo, i/ili privatne aktivnosti;
 • Poseduje odlične komunikacione sposobnosti, a podjednako je vešt i kreativan i u govornoj i u pisanoj komunikaciji;
 • Energičan je, izuzetno dobro organizovan, nadahnut, odlučan, pouzdan, fokusiran;
 • Poseduje orijentisanost ka detaljima, kao i dobre organizacione sposobnosti;
 • Vođen je željom i ambicijom ka unapređenju ličnih i profesionalnih veština;
 • Poseduje sposobnost rada u dinamičnom radnom okruženju;

Još nešto…

Tražimo studente završnih godina, odnosno diplomce koji žele da primene svoja znanja na brzo rastućoj platformi, a na kojoj njihove veštine mogu da ostave velik uticaj, ne samo kada je u pitanju razvoj Farmije, već i čitave zajednice stočara. Ne propusti priliku da izgradiš svoj portfolio radeći sa sjajnim ljudima koji svakodnevno ukazuju na inovativne ideje, postavljaju kvalitetna pitanja i predstavljaju primere dobre prakse u poljoprivredi, a naročito u stočarstvu, ne bi li naši stočari u potpunosti iskoristili svoje potencijale.

Deluje li ovo kao idealna prilika za tebe? Pošalji propratno pismo, CV i (poželjno) kratak video u trajanju do dva minuta u kojem kratko objašnjavaš kojim svojim osobinama bi doprineo u revoluciji poljoprivrede na info@farmia.co do 15. marta!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
 • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
 • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
 • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
 • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»