EY program neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“

Kompanija EY i ove godine organizuje program neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“ uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Za program se mogu prijaviti i učestvovati studenti svih godina studija, kao i nezaposleni visokoobrazovani mladi do 2 godine nakon diplomiranja. Tokom jednodnevnog programa prolazićete kroz radionice i treninge koje će držati EY zaposleni i dobićete priliku da steknete poslovne veštine koje će vas učiniti konkurentnijim na tržištu rada.

Sve što je potrebno da uradite je da pošaljete Vašu biografiju do 15. februara 2017. na email: hr.serbia@rs.ey.com.Predselekcija učesnika će biti vršena na osnovu pristiglih biografija, program će biti realizovan u periodu od decembra do marta 2017. godine u EY prostorijama u Beogradu.

Program je takmičarskog karaktera, najboljih 20 učesnika nadmetaće se u finalnom takmičenju u martu 2017. godine, kada će raditi poslovnu simulaciju.

Studenti nižih godina studija koji se plasiraju u prvih 20 ulaze u proces selekcije za EY stipendiju. Studenti završnih godina studija ulaze u proces selekcije za prakse, odnosno posao u periodu oktobar – maj 2018.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»