Eurofast Global d.o.o. Praktikant u računovodstvenom odeljenju

Kompanija Eurofast Global d.o.o. raspisala je konkurs za praksu na poziciji - Praktikant u računovodstvenom odeljenju. Rok za prijavu je 20.6.2017.

Broj mesta: 1
Lokacija: Beogradska 31/4, Beograd

Opis    
Trainee payroll consultant

We are looking for intern into payroll department who will be mentored, instructed and quidded through  payroll implementation process for local software solution in order to deliver payroll outputs for international clients

Uslovi    
 
Mandatory: knowledge of English language
Optional: Graduate of Economics/Business Administration
Eager for new technologies, open minded, adaptable, reliable, trustworthy
Način prijave    
Potrebno je da kandidati svoje prijave dostave mailom na adresu natasa.nedic@eurofast.eu sa naznakom (Subject) : PROGRAM STUDENTSKE PRAKSE, i popune prijavni formular CzRK na linku: http://goo.gl/forms/dwFQt48cpV
 
Dokumentacija za prijavljivanje:

  • Motivaciono pismo
  • CV na engleskom jeziku
  • Eventualne preporuke

Rok za prijavu    20/06/2017
Trajanje    3-6 meseci
Mentorska podrška    da

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»