Er Srbija nudi letnju stručnu praksu uz mogućnost zaposlenja

Kompanija Er Srbija (Air Serbia) nudi letnju stručnu praksu uz mogućnost zaposlenja po njenom završetku. Rok za prijavu je 23. jun.

– Program će omogućiti mladima i studentima da steknu praktično iskustvo i priliku da prođu kroz obuku na radnom mestu u brojnim sektorima Er Srbije, uključujući i“Ketering“, koji proizvodi sve obroke na letu avio-kompanije,  „Tehniku“, koja je odgovorna za održavanje aviona, kao i u okviru operativnih timova na Aerodromu Nikola Tesla. Polaznicima koji se istaknu u ispunjavanju svojih zaduženja će biti razmotren i prijem u radni odnos u Er Srbiji – rečeno je u kompaniji.

Od polaznika se očekuje da tečno govore engleski jezik.

–  Program profesionalne prakse će se odvijati tokom letnjih meseci i predstavlja odličnu priliku za mlade ljude koji su zainteresovani da započnu karijeru u avio-industriji da se oprobaju na različitim radnim mestima u ovoj oblasti. Prošle godine smo imali određen broj polaznika koji su se nakon toga zaposlili u Er Srbiji i iste mogućnosti za zaposlenje su dostupne i ove godine – izjavio je generalni direktor Er Srbije, Dane Kondić.

Zainteresovani mogu da se prijave putem sajta Er Srbije.

Izvor: tangosix.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: