Er Srbija nudi letnju stručnu praksu uz mogućnost zaposlenja

Kompanija Er Srbija (Air Serbia) nudi letnju stručnu praksu uz mogućnost zaposlenja po njenom završetku. Rok za prijavu je 23. jun.

– Program će omogućiti mladima i studentima da steknu praktično iskustvo i priliku da prođu kroz obuku na radnom mestu u brojnim sektorima Er Srbije, uključujući i“Ketering“, koji proizvodi sve obroke na letu avio-kompanije,  „Tehniku“, koja je odgovorna za održavanje aviona, kao i u okviru operativnih timova na Aerodromu Nikola Tesla. Polaznicima koji se istaknu u ispunjavanju svojih zaduženja će biti razmotren i prijem u radni odnos u Er Srbiji – rečeno je u kompaniji.

Od polaznika se očekuje da tečno govore engleski jezik.

–  Program profesionalne prakse će se odvijati tokom letnjih meseci i predstavlja odličnu priliku za mlade ljude koji su zainteresovani da započnu karijeru u avio-industriji da se oprobaju na različitim radnim mestima u ovoj oblasti. Prošle godine smo imali određen broj polaznika koji su se nakon toga zaposlili u Er Srbiji i iste mogućnosti za zaposlenje su dostupne i ove godine – izjavio je generalni direktor Er Srbije, Dane Kondić.

Zainteresovani mogu da se prijave putem sajta Er Srbije.

Izvor: tangosix.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»