Enzoriva Asistent za marketing i komunikacije

Kompanija Enzoriva raspisala je konkurs za praksu na poziciji Asistent za marketing i komunikacije. Rok za prijavu je 27.11.2017.

Broj mesta 2
Lokacija Beograd, Takovska 36

Opis

Praksa na poziciji asistenata u odeljenju za marketing i komunikacije podrazumeva:

– Samostalno kreiranje i uređivanje sadržaja za društvene mreže, redovno ažuriranje Facebook, Instagram i Twitter naloga sa sadržajima

– Učešće u izradi mesečnih biltena

– Komunikacija sa međunarodnim timom unutar kompanije kao i sa spoljnim saradnicima.

– Asistiranje u prodaji proizvoda na srpskom tržištu

Uslovi
Student marketinga ili sličnih oblasti.

Poželjno iskustvo sa radom sa socijalnim mrežama.

Odlično poznavanje engleskog jezika.

Način prijave
CV i motivaciono pismo dostaviti na jointheteam@enzoriva.com i popuniti prijavni formular na linku: http://goo.gl/forms/dwFQt48cpV

Rok za prijavu 27/11/2017
Trajanje 4 – 6 meseci
Mentorska podrška da
Plata 150 EUR mesečno

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»