ELSA Beograd organizuje konkurs za pripravnike

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA) iz Beograda organizuje konkurs za pripravnika u advokatskoj kancelariji Radulović.

Broj pripravnika: 3 (tri)

Trajanje: dve godine.

Pripravnički staž u advokatskoj kancelariji će započeti  neposredno nakon odabira kandidata/kinja (najranije 16. aprila 2018. godine).

Radno vreme: u skladu sa dogovorom.

Mesto obavljanja pripravničkog staža: u radnim prostorijama advokatske kancelarije u Beogradu, ulica Resavska 14.

Opis poslova: Pripravnički staž će se obavljati u saradnji sa mentorom i drugim zaposlenim licima u kancelariji. Obuhvata upoznavanje sa načinom rada kancelarije, evidencijom predmeta i pisanjem podnesaka, odlaske na suđenja, kao i obavljanje ostalih poslova iz oblasti prava kojima se advokatska kancelarija bavi.

Pripravnički staž je plaćen.

Uslovi za učešće na konkursu:

  • status diplomiranog pravnika (Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu)
  • poznavanje engleskog jezika
  • poznavanje rada na računaru
  • ozbiljnost i motivisanost u radu

Kriterijumi izbora: Izbor kandidata/kinja vršiće se na osnovu podataka iz aplikacionog formulara i intervjua koji će biti obavljen sa kandidatima koji su ušli u uži izbor. Posebno će se uzeti u obzir posvećenost i motivisanost kandidata.

Način prijavljivanja: Popunjen aplikacioni formular sa slikom, i naznakom  „PRIPRAVNIČKI STAŽ“, poslati na vpstep@elsa.org,rs  do četvrtka, 12. aprila 2018. godine u 21.00h.

Informacije:

Miša Sekulić

vpstep@elsa.org,rs

(00) 381 63 85 59 444

 

Informacije o kancelariji

Osnivači advokatske kancelarije Radulović su advokat Ilija Radulović i advokat Marija Halas Radulović. Advokatska kancelarija se pretežno bavi krivičnim pravom, građanskim pravom, porodičnim pravom, naslednim pravom, obligacionim pravom, upravnim pravom, radnim pravom i privrednim pravom.

-Advokat Ilija Radulović rođen je u Kamenarima, kod Herceg Novog, u Boki Kotorskoj, 16.septembra 1937.godine. Pravni fakultet je završio u Beogradu. Bio je sudija Opštinskog suda u Subotici (1966-1970.) i sudija Okružnog suda u Tuzli (1971- 1973.). Advokat je od 1973.godine, a od 1997. godine sedište advokatske kancelarije je u Beogradu. Specijalizovao se u oblasti krivičnog prava.

-Marija Halas Radulović rođena je 16. septembra 1940.g. u Zrenjaninu. Pravni fakultet je završila u Novom Sadu, a pravosudni ispit položila u Beogradu. Advokaturom se bavi od 1984.godine.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»