Dodela stipendija za profesionalni kurs iz oblasti “kamere“

"Institucija Umetnosti" objavljuje konkurs za stipendiranje 10 polaznika za profesionalni kurs iz oblasti kamere.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave na kurs, koji žele da rade i stiču nova znanja i kvalifikacije.

Kurs je podeljen u dva dela: Teorija i Praksa

Časovi teorije su intenzivnog karaktera i trajaće ukupno 16 časova.

Časovi prakse su na filmskom setu gde će polaznici rukovati sa profesionalnom opremom i sarađivati sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti produkcije.

Ukupan fond časova prakse je 300 radnih sati.

Najbolje polaznike očekuje stalno angažovanje na projektima „Institucije Umetnosti“

Da bi polaznik dobio diplomu koju izdaje „Institucija Umetnosti“ mora da prisustvuje na svim časovima teorije i da ispuni fond časova prakse u trajanju od 300 sati, u suprotnom diploma neće biti izdata.

Svi polaznici koju budu odabrani za kurs dobijaju isključivo punu stipendiju, drugim rečima za njih je kurs besplatan.

Link za prijavu https://goo.gl/forms/6hAZ6pdz1U0F5pnK2

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»