Direkcija za građevinsko zemljište

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu otvorila je poziv za tromesečnu praksu za studente građevinske struke. Prijavljivanje do 21.7.2015.

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju JP Beograd raspisuje konkurs za prijem 3 praktikanta građevinske struke.

Opis

Izrada tenderske dokumentacije za pokretanje javne nabavke (definisanje potrebnih kriterijuma, referenci, tehničke specifikacije)

Uslovi

  • Građevinska struka (VII stepen, apsolventi ili studenti) – Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu /smer: putevi  (1 mesto ), hidro-smer (2 mesta)
  • Rad na računaru (Word, Excel, Auto Cad)

Način prijave

CV poslati na adresu

mirjana.s.djordjevic @beoland.com

u cc prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs

na naznakom (subject): Beoland praksa
Rok za prijavu     21/07/2015
Trajanje     3 meseca
Planiran početak     27/07/2015
Mentorska podrška     da
Plata     nadoknada za prevoz (BusPlus) i topli obrok

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»