Delez Srbija razvija mlade lidere – Otvoren konkurs za internacionalni program za diplomce

Talentovani diplomci koji žele da se usavršavaju i steknu internacionalno iskustvo u maloprodaji mogu da konkurišu za Internacionalni program za diplomce koji je raspisala kompanija Delez Srbija.

Konkurs je otvoren od 1. do 31. marta, a kroz proces selekcije biće izabrano dvoje polaznika buduće generacije Internacionalnog programa za diplomce. Ovaj internacionalni program traje godinu i po dana, a polaznici su od prvog dana plaćeni i u stalnom radnom odnosu u kompaniji Delez Srbija.

Svoj razvojni put kroz program kandidati započinju u zemlji iz koje potiču i prvih šest meseci provode u maloprodajnim objektima različitih formata upoznajući se sa osnovama biznisa i poslovanja. Narednih šest meseci polaznici dobijaju priliku za internacionalno iskustvo. Tokom ovog perioda pruža im se prilika da rade na projektu u jednom od sektora kompanije, u skladu sa svojim profesionalnim interesovanjima.

Treća – poslednja faza programa podrazumeva povratak u matičnu zemlju, ali ovog puta u jedan od sektora koji pružaju podršku maloprodajnim objektima. Cilj poslednje faze programa je da se polaznik aktivno pripremi za preuzimanje nove pozicije u kompaniji i da mu ukaže na odgovornosti koje se od njega očekuju.

 “Ono što me je zainteresovalo kod ovog programa jeste prilika da upoznam različite sektore jedne velike kompanije. Posebno mi se dopala fleksibilnost koju program pruža kandidatima. Mi sami biramo projekte, kao i zemlju u kojoj provodimo šest meseci programa. Takođe, imamo odlične mentore kao i priliku da upoznamo veliki broj kolega. Do sada sam radila projekte u operacijama, kvalitetu, ljudskim resursima i kategori menadzmentu. Od svega navedenog najviše mi se dopalo odeljenje kategori menadzmenta, te sam odlučila da nastavim karijeru upravo u ovom odeljenju”, navela je Anđela Petrović, polaznica programa iz 2015.godine, koja je pozvala da se za program prijave svi ambiciozni mladi ljudi koji vole izazove i dinamično radno okruženje.

Uslov za kandidate je da imaju završene osnovne ili master studije, da dobro poznaju engleski jezik, imaju razvijene komunikacione veštine i liderske sposobnosti. Pored toga, bitno je da imaju sposobnost rešavanja problema, donošenja važnih odluka, kao i spremnost za timski rad. Delez Srbija će na osnovu ovih kriterijuma odabrati dva diplomca, koji će imati priliku da rade ’’posao iz snova’’.

Internacionalni program za diplomce se već sedmu godinu zaredom organizuje. Prošle godine se na ovaj program prijavilo čak preko 500 mladih diplomaca, a dvoje najboljih polaznika nastavili su rad u kompaniji.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na linku: http://posao.delhaize.rs/

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: