CAREER INFO (Sajam praksi) na Mašinskom

Savez studenata Mašinskog fakulteta, uz podršku Kolegijuma dekana i Saveta Mašinskog fakulteta u Beogradu, i ove godine organizuje događaj pod nazivom Career Info (Sajam praksi).

Cilj ovog projekta jeste podizanje svesti studenata Mašinskog fakulteta o mogućnostima za stručno usavršavanje i zaposlenje, koje društveno odgovorne kompanije pružaju studentima Mašinskog fakulteta.

Sajam će se održati u četvrtak, 24.11.2016, od 12:00 do 15:00, u holu Mašinskog fakulteta.

Kompanije koje će učestvovati na ovom događaju su:

HYATT Regency Belgrade, Ernst&Young, Energoprojekt, EuroCons Group, SR Technics, Ball Packaging Europe, Direct Media Group, Würth, ALATVERK, BEST, ZIRA Hotels, Dravidis..

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu učestvovaće i ove godine na sajmu i studentima predstaviti aktuelne prilike za usavršavanje, kao i sve servise i programe koji im stoje na raspolaganju tokom studija.

Pozivamo studente Mašinskog fakulteta da posete Sajam i upoznaju kompanije u kojima mogu steći praktično iskustvo i veštine koje će im pomoći prilikom prvog zaposlenja i sticanja radnog iskustva i kontakata u struci. 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»