ATOS: Transform your Future

Kompanija Atos IT Solutions and Services d.o.o. pruža priliku svršenim fakultetskim diplomcima, bez radnog iskustva, da kroz program stručne prakse „Transform your Future“ savladaju profesionalne veštine koje će im biti neophodne u daljoj karijeri.

Odabrani studenti će se tokom jednogodišnje prakse usavršavati uz podršku najrenomiranijih stručnjaka u oblastima Business Consulting (SAP), Software Development, IT Service Desk and Delivery i Account Management and Sales. Po završetku prakse, najboljim praktikantima biće ponuđeno zaposlenje u Atosu, kompaniji koja je evropski lider u pružanju IT usluga.

Na konkurs „Transform your Future“ pristigle su ukupno 283 aplikacije, od kojih je 58 razmatrano u finalnoj selekciji. Pravo učešća imali su studenti koji završavaju ili su već završili osnovne ili master studije na fakultetima bliskim prirodi poslovanja kompanije Atos. Neki od uslova za učešće bili su i gornja starosna granica od 26 godina, odlično poznavanje engleskog jezika, kao i rada na računaru. Petoro praktikanata izabrani su na osnovu rezultata pokazanih na individualnim intervjuima, testovima opštih sposobnosti, znanja i osobina ličnosti.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»