Serbia4Youth Summer Camp

Spremite se za letovanje sa Serbia4Youth ekipom! U trećoj nedelji jula očekuje vas aktivan odmor, zabava, avantura, splavarenje, planinarenje, Drinska regata, sjajni koncerti pored Drine i mnoooogo mladih i veselih ljudi!

Srbija nema more, ali smo itekako sigurni da vam ovog leta neće nedostajati 🙂

Od 14-19. jula splavarićemo Drinom na najvećoj regati u Srbiji, kupaćemo se na jezeru Perućac i Zaovinama, osvojićemo najlepše vidikovce i izvore na planini Tari, uživati u nastupima izvođača na Most Fest-u i dočekivati jutra uz gitaru u prvom Serbia4Youth Summer Camp-u! 

Ove godine očekuje vas možda i najveći karneval na Drini, ali i Van Gogh, Dejan Petrović Big Bend, Sharks, snakes and planes kao i Goran Bregović i Alen Islamović u okviru Most Fest-a, dok će Lexington bend i Dženan Lončarević napraviti uvertiru.

Serbia4Youth summer camp: 14. jul – 19. jul 2015.
Cena od 4.900 din (5 noćenja + 5 žurki + Drinska regata + animacije u kampu)

Drinska regata 2015. ponuda od 4 dana (16 – 19. jul)
Cena: 3600 din (3 noćenja + 3 žurke + Drinska regata + animacije u kampu)

Drinska Regata 2015 ponuda od 3 dana: (17 – 19. jul)
Cena: 2.990 din (2 noćenja + Drinska regata + 2 žurke + animacije u kampu)

Prijave na: 
M: 061/1627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com

Rok za prijavljivanje je 5 dana pred polazak na putovanje. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika rok za otkazivanje putovanja od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važe pravilnik i opšti uslovi putovanja organizacije Srbija za mlade.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: