Prezentacija Work&Travel programa

Global Project Agency iz Beograda organizuje još jednu prezentaciju Work&Travel programa u Info room-u i poziva sve zainteresovane studente da dođu, saznaju više o programu i pitaju sve što ih zanima.

Program Work&Travel pripada programima kulturne razmene i osnovan je sa ciljem da stranim studentima pomogne da upoznaju život u SAD uz minimalne troškove. Work&Travel programom stičete pravo privremeno zaposlenog radnika po zakonima SAD i tako sami finansirate svoj boravak, a pritom ste u mogućnosti da upoznate i proputujete Ameriku, usavršite znanje jezika, upoznate jednu novu kulturu, steknete nova prijateljstva itd.

Prezentacija Work&Travel programa će se održati u Info room-u (ul. 1300 kaplara br.2, bočni ulaz Zadužbine Ilije M. Kolarca – Studentski trg br. 5), 12. februara, sa početkom u 17h. Svi studenti koji su zainteresovani da saznaju nešto više o pogodnostima i mogućnostima ovog programa su dobrodošli, a dovoljno je samo da dođete jer prijavljivanje nije potrebno. Trajaće oko 45 minuta.

Pored toga što ćete ovom prilikom saznati nešto više o programu Work&Travel i mogućnostima koje vam on nudi, bićete u prilici da čujete iskustva i doživljaje dosadašnjih učesnika programa, kao i da ih pitate sve što vas interesuje.

Napominjemo da se na program ne mogu prijaviti apsolventi.

* U slučaju da niste u mogućnosti da dođete, a zainteresovani ste za više informacija, možete kontaktirati direktno organizatore programa – Global Project Agency, na broj telefona 011/3035-786 ili e-mail adresu office@gpa.rs.

wat letak

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: