Pozivamo vas na Greenland Festival

Ovoga leta na Kamenoj Gori, u srcu predivne prirode na neotkrivenom, bajkovitom mestu pozivamo te da otkriješ potpuno novi svet avanture, svet druženja i dobre zabave, kao i da se oprobaš u nekom od adrenalinskih sportova – paraglajdingu, zip line-u, slobodnom penjanju ili raftingu u sklopu ovogodišnjeg Greenland Festivala!

Ove godine pripremili smo još sadržajniji program, kako dnevni tako i večernji. Nova avnatura je rafting Limom, a u sklopu festivala održaće se i predstave za decu i nastupi muzičkih grupa.

Cena ulaznice za sva tri dana je samo 1000 din u koju su uključeni adrenalinski sportovi: paraglajding kurs, spust niz uže i slobodno penjanje kao i kamp prostor, dok će se rafting posebno naplaćivati. U sklopu festivala organizovani su i muzički sadržaji (uključeni u cenu ulaznice), uskoro više informacija o samom programu. Autobuski prevoz će biti organizovan iz Beograda kao i iz drugih gradova ukoliko se prijavi dovoljan broj učesnika.

Program:

Petak 24.07.2015.

Polazak iz Beograda u ranim jutranjim časovima, vožnja preko Rudnika i Zlatibora, dolazak u Kamenu Goru oko podneva. Smeštaj u kamp, upoznavanje terena, kupanje na bazenu, uživanje u prelepom ambijentu Kamene Gore sa pogledom na Durmitor. Prva noć festivala. Noćenje u kampu.

Subota 25.07.2015.

Dan rezervisan za avanturističke sportove (paraglajding, zip line, slobodno penjanje), predstave, druženje. Druga noć festivala. Noćenje.

Nedelja 26.07.2015.

Fakultativan odlazak na rafting Limom. Uživanje u lepotama Kamene Gore do polaska za Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.

CENA: 2990 rsd (važi do 15. juna)

U cenu uključeno:

  • Ulaznica za trodnevni Greenland festival
  • Učešće u avanturističkim sportovima (paraglajding kurs, zip line, slobodno penjanje)
  • Kamp prostor sa obezbeđenim tuševima i toaletima
  • Prevoz na relaciji Beograd – Kamena Gora – Beograd

U cenu nisu uračunati individualni troškovi, redovna godišnja članarina SZM 400 rsd i fakultativni izleti (rafting Limom).

Prijave na:
M: 061/1627226
E-mail: serbia4youth@gmail.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: