Ostalo je još 10 dana za prijavu

Ostalo je još nešto više od 10 dana za prijavljivanje na konkurs „PLZEN - PRAG 2015“. Kancelarija za mlade Gradske opštine Stari grad i UK Parobrod pozivaju sve zainteresovane, mlade sa prebivalištem na opštini Stari grad da se prijave i upoznaju EU prestonicu kulture Plzen, uz obilazak Praga. Konkurs traje do 7. avgusta 2015. godine.

Podnosioci prijava moraju ispuniti uslove naznačene u uputstvu za podnošenje prijava za konkurs „PLZEN – PRAG 2015“ koje se nalazi u okviru sajta http://kzm.starigrad.org.rs/article/23. Uputstvo, formular i prateća izjava za podnošenje prijava mogu se preuzeti i u prostorijama Kancelarije za mlade Stari grad – Makedonska 42, 4. sprat, kancelarije 75 i 76, radnim danima od 9 do 15 sati.

Za dodatne informacije zainteresovani mogu da se obrate na telefon Kancelarije za mlade 011/3300-657 i opštinskog Kontakt centra 011/785-2-999, ili putem mejla na kzmstarigrad@gmail.com. Prijave se šalju na mejl prijave.kzm@starigrad.org.rs ili se predaju na pisarnicu opštine Stari grad (uputstva se nalaze u konkursnoj dokumentaciji).

Projekat obuhvata upoznavanje učesnika sa programom i znamenitostima EU prestonice kulture 2015, Plzenom, uz obilazak prestonice Češke – Praga, u cilju sticanja neformalnog obrazovanja, upoznavanja klasičnih umetnosti i nove kulture kreativnih industrija. Na studijsko putovanje kreće se 26. avgusta iz Beograda, a datum povratka je 1. septembar.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: