Stipendije Londonske škole ekonomije za studente Ekonomskog fakulteta

Čuvena Londonska škola ekonomije (LSE) će stipendirati učešće studenata Ekonomskog fakulteta u Beogradu na letnjoj školi, koja će biti održana Londonu u trajanju od tri nedelje.

LSE obezbeđuje stipendije u vrednosti od po 5.000 evra za dva studenta prve godine Ekonomskog fakulteta koje obuhvataju besplatno učešće u letnjoj školi,  besplatan smeštaj u LSE kampusu, pokrivene troškove avio prevoza i izdavanja britanske vize.

Studenti mogu da izaberu jedan od ponuđenih kurseva iz računovodstva, menadžmenta, zaštite životne sredine, finansija, međunarodnih odnosa, prava, engleskog jezika. ESPB bodovi stečeni na LSE letnjoj školi biće upisani u dodatak diplomi studenata.

Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu je, kao jedan od malobrojnih u Evropi, sklopio sporazum sa Univerzitetom u Londonu o izvođenju osnovih studija po programu prestižne Londonske škole ekonomije i političkih nauka, koje će studente voditi do dve diplome. Studenti prve godine ekonomije će naredne školske godine 2017/2108 moći da upišu osnovne studije LSE na Ekonomskom fakultetu, koje će se izvoditi na engleskom jeziku.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: