Predstavljanje master studija i stipendija Univerziteta “Cattolica del Sacro Cuore”

U saradnji sa Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata u Rektoratu Univerziteta u Beogradu 9. marta 2016. godine sa početkom u 15.30 časova u sali 16. na I spratu zgrade Rektorata održaće se prezentacija master programa i stipendija Univerziteta Cattolica del Sacro Cuore iz Milana za akademsku 2016/2017. godinu.

Na prezentaciji će biti predstavljeni jednogodišnji i dvogodišnji master programi koji se održavaju u kampusima u Milanu i Piaćenci-Kremoni i izvode na engleskom i italijanskom jeziku. Master programi na engleskom jeziku postoje iz oblasti ekonomije, bankarstva i finansija, menadžmenta, biznisa, korporativnih komunikacija, međunarodnih odnosa, poljoprivrede. Prezentaciju će voditi koordinator za međunarodnu saradnju Univerziteta, Aishah Pathak. Studenti će biti u prilici da se bliže upoznaju sa stipendijama za master programe, mogućnostima stažiranja i ostalim važim pitanjima vezanim za studiranje i život u inostranstvu.

Univerzitet Cattolica spada u red najznačijnijih italijanskih univerziteta iz oblasti društvenih nauka i najveći je privatni Univerzitet u Evropi.

Za dodatne informacije posetite stranicu www.ucscinternational.it

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: