Žurka koju smo čekali: Koncert Prti Bee Gee u klubu KPTM

Autentični, andregraund, sirovi i brutalno dobri, Prti Bee Gee održaće koncert u bašti beogradskog kluba KPTM u ulici Žorža Klemansoa 22, u petak, 24. juna od 23 časa.

Prvi od pet albuma, ova kultna rep formacija objavila je davne 2003. i to pod nazivom „Grejtest hits”. Ovaj album definitivno je postavio standarde kada je u pitanju andergraund rep, a domaću scenu podigao je na jedan sasvim drugi nivo. Veoma brzo osvojio je milionski auditorijum i dobio simpatije širom Balkana.

U vreme kada su Eufrat, Mikri i Moskri započeli svoju avanturu nije bilo društvenih mreža ni You tube-a, a većina televizijskih i radio stanica nije htela da promoviše njihovu muziku.

Prti Bee Gee ipak nije stao. Čak ni nakon odlaska Moskrija, možda i najboljeg MC-a na ovim prostorima. Mikri i Eufrat nastavili su da guraju ovu priču. Još uvek traju i nemaju nameru da zakoče.

Ove godine objavili su peti studijski album pod nazivom „Petarda” na kom su predstavili čak 18 novih pesama. Ista tema, bolji bitovi i još bolje rime.

Ako niste stigli da odete na promociju „Petarde” pozivamo vas na najluđu rep žurku u ovoj godini, koncert na otvorenom koji ne bi trebalo da propustite.

Vidimo se u petak u KPTM-u, klubu iz koga vam se nikada ne ide kući!

Ulaznice će biti u prodaji na ulazu u klub, a više o ovom događaju možete pročitati na Fejsbuk event-u.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: