Vikend u teatru LE STUDIO

Nezavisni Le Studio, "skriveni teatar Beograda", će i ove nedelje ugostiti ljubitelje drugačijeg umetničkog izraza u svom ambijentu, koji više podseća na dnevnu sobu ili vaš omiljeni bar, nego na pozorišta na koja ste navikli. Pripremite se za jedinstveni pozorišni događaj koji će se posle predstave nastaviti u opuštenom druženju sa umetničkim timom.

U petak, 20. novembra, u 20h, na repertoaru teatra Le Studio je predstava „Istrajnost“, autorski projekat umetničkog tima teatra. Tema predstave je večito pitanje identiteta i suočavanja sa nesigurnom budućnosti koje muči sve generacije i pogotovo je karakteristično za naš region.

istrajnost-11

U nedelju, 22. novembra, na repertoaru je komedija „Raspareni par“. Ovo je predstava o muškom prijateljstvu u Srbiji – kako oni žive, šta rade kada nisu tu žene, kako se ponašaju prema ženama! Predstava o svakodnevnici koju volimo! Predstava u kojoj ćete prepoznati sebe, svoje prijatelje, vaše fore i navike. Ovaj komad nas kroz priču o muškim prijateljstvima, kroz jednostavan, ljudski i svima razumljiv humor, podseća da cenimo ono što imamo. Raspareni par izaziva urnebesni smeh u publici upravo zato što pogađa u srž naših šala, navika i karakteristika najdubljih prijateljskih odnosa koja opstaju uprkos svim nedaćama.

Le Studio se trudi da drži cene karata pristupačnim svima. Ukoliko rezervišete ranije i zaposleni ste, cena je 550 rsd, a ako ste nezaposleni, student ili penzioner, cena je 350 rsd. Više informacija je dostupno na: www.lestudio.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: