Vatra na Povetarcu: Hip-hop i R’n’B spektakl otvara party brod!

Hip-hop i r’n’b spektakl Vatra otvoriće 11. sezonu na party brodu Povetarac u petak 3. juna, a selekcijom klasika, bengera i noviteta planiraju da naprave najrazigraniju žurku uz koju će dočekati jutro na reci.

Jedan od najaktivnijih gradskih di-džej kolektiva poznat po opasno dobrim žurkama, zapaliće vatru dobrog provoda na palubi Povetarca koja će goreti čitavog leta. BYP_, 50 Grass, Inspektor, Факе Casual će u petak nasutpiti uz specijalnog gosta.

Za ovo izdanje pojačali smo se sa di-džej Ironom, koji je više puta gostovao na našim žurkama, a ovaj nastup biće poseban jer sa sobom donosi i tonu rep i r’n’b klasika na pločama – kažu iz kolektiva Vatra.

Godinama već žare i pale setovima u kojima serviraju najveće rap i r’n’b hitove i bengere bez kojih nijedna žurka ne može da prođe, a palubu omiljenog party broda u petak će razmrdati i nekim novim pesmama.

Ono po čemu smo prepoznatljivi je predstavljanje noviteta, pa tako i ovog puta publika može da očekuje gomilu muzike koja će tek goreti po klubovima ovog leta. Na Povetarcu očekujemo još jednu nezaboravnu žurku do jutra i kilometarski red ispred broda, zato dođite pre ponoći! – poručuju momci iz Vatre.

Za svoju 11. sezonu Povet je spremio zanimljiv program i publiku čeka žurka svake noći, od ponedeljka do nedelje. Upravo će Vatra biti gost najveselijeg petka u gradu ovog leta, u kome će se smenjivati najpoznatije gradske žurke bez žanrovskih ograničenja.

Više informacija o žurkama na ovom party brodu pronađite na Facebook stranici Povetarac.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: