Tama Sumo, Fred P i DJ Qu dolaze u beogradski Drugstore

U beogradskom klubu Drugstore (Despota Stefana 115) sutra od 22h počinje treći Lovefest Energy, žurka koja predstavlja najveću underground binu festivala ljubavi. Ovog puta Lovefest Energy,u svom prestoničkom izdanju ugostiće neka od najtraženijih imena na svetskoj underground sceni, među kojima su Tama Sumo, Fred P i DJ Qu.

Legendarna Tama Sumo nastupiće u velikoj sobi pred beogradskim klaberima po prvi put. Fanovi Lovefesta je pamte po nastupu koji je obeležio Lovefest Energy Stage 2014. godine u Vrnjačkoj Banji, a od tada njena karijera imala je vrtoglav uspon.

Fred P, jedan od pionira Detroit house-a, klaberima širom sveta poznat je kao veliki zaljubljenik u muziku.Vlasnik Strenght Music etikete itreće veliko ime, koje dolazi na beogradski Lovefest Energy je DJ Qu. Rezident kultne serije Circoloco žurki i jedno od imena koje je obeležilo prošlogodišnje izdanje festivala, premijerno pred beogradskom publikom predstaviće i svoj novi album.

Ulaznice u pretprodaji rasprodate

Ulaznice u pretprodaji su skoro rasprodate, a još mali broj karata moguće je naći samo u poslovnicama Eventima i Gigstixa.Karte će moći da se kupe i na ulazu po ceni od 1.000 dinara.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: