Stand up: Mike St. Hilaire, Ivan Nikolić i Raša Nestorović

Ovog petka imamo još jedan specijal na našem repertoaru, jer nam u goste dolazi njujorški komičar Mike ˝Ponch˝St. Hilaire.

Kao domaća podrška, nastupaće dva naša komičara, a to su Ivan Nikolić i Raša Nestorović.

Dakle, ovo će biti dvojezično veče, jer će Majkl nastupati na engleskom jeziku, a Raša i Ivan na srpskom!

Majkla ćemo, osim ovog dana, gledati i u nedelju, 23. oktobra.

O komičarima:

Mike ˝Ponch˝St. Hilaire je stand up komičar iz Njujorka. Dugo se bavio audio tehnikom za televiziju i film, kao i pisanjem i produkcijom. Svoj jedinstveni i mračni smisao za humor crpi iz ličnih iskustava i putovanja svetom. Koristeći rijaliti televiziju kao sredstvo, smehom spaja ljude iz različitih zemalja i kultura. Pošto smo sličniji nego što mislimo, Mike vas poziva da se nasmejete na apsurdnost života.

Raša Nestorović je prepoznatljiv po tome što uvek i sa svima priča seljačkim akcentom, osim sa devojkama koje mu se sviđaju. Sa njima ne priča uopšte. Većina misli da zbog takvog akcenta ne zna da koristi ni padeže, a on ne može da poveruje koliko su ljudi puni sa predrasude. Ne voli da odgovara ljudima kada ga pitaju koliko već studira, jer to je duga priča. Ne prijavljuje ispite, jer neće da bude drukara. Od kad je upisao filozofiju ima problem sa prekomernim uzimanjem tableta. Doktor kaže da nema leka.

Ivan Nikolić rođen je na vrelom beogradskom asfaltu… To bi verovatno pisalo na početku Ivanove biografije, ali je njegova mama ipak verovala u modernu medicinu i porodilišta.
Kada se rodite tokom dekade u kojoj pravi muškarci nose helanke i imaju sprej u kosi, univerzum vas suptilno usmerava da život provedete u ismevanju. Pogotovo ukoliko, kao Ivan, svaki put kada upišete neku školu izbije rat.

Cena ulaznice: 300 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19.30h, program počinje pola sata kasnije u 20:00h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: