Slavimo umetnost na Povetaracu!

Četvrta velika žurka umetničkih fakulteta pod nazivom #slavimoumetnost biće održana u saradnji sa čuvenim party brendom Mashup or Shutup u petak 24. juna na party brodu Povetarac.

Pokret Slavimo umetnost okuplja bivše i sadašnje studente fakulteta primenjenih i dramskih umetnosti, arhitekture, Akademije umetnosti, ali i sve one koji se osećaju kao umetnici. U poslednja tri meseca organizovane su tri žurke koje su okupile veliki broj dzajnera, slikara, fotografa, snimatelja, pisaca i di-džejeva. Ideja je da se osim zabave na takvim događajima umetnici upoznaju, povezuju, promovišu, ali i ono što je najbitnije – da nastave da stvaraju.

Za otvaranje letnje sezone, Slavimo umetnost i di-džej Me-High-Low, autor serijala Mashup or Shutup,  udružiće snage. Me-High-Low važi za jednog od najkreativnijih multi-žanr di-džejeva na ovim prostorima. Svojim jedinstvenim stilom miksanja pesama spaja ono što na prvi pogled zvuči nespojivo, a veštinu di-žejinga podigao je na nivo umetnosti zbog čega su njegove Mashup or Shutup žurke nepredvidive i uvek stvaraju novo iskustvo i doživljaj.

Ovog petka na Povetarcu slavimo umetnost – brujaće ritam umetničkih duša, a biće održana i promocija izložbe mlade umetnice Senke.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: