Prvi humanitarni Krempita maraton u Beogradu, subota 22.april 2017

Najpopularniji beogradski gastro vodič ˝Ukus Beograda˝ (ukusbeograda.rs) poziva Vas da zajedno sa nama učestvujete u realizaciji i promociji prvog humanitarnog ˝Beogradskog krempita maratona˝!

Ukus Beograda je internet portal koji je posvećen ugostiteljstvu i gastronomiji glavnog grada ali i promociji turističkih i društvenih sadržaja prestonice i drugih gradova u Srbiji. Za svoje aktivnosti dobili smo nagradu „TOP 5“ sajtova u kategoriji slobodnog vremena od uglednog magazina PC Press i učestvovali smo kao govornici i panelisti na svim relevantnim konferencijama na temu gastronomije i internet poslovanja u zemlji i regionu. Ostvarili smo poverenje i interesovanje desetina hiljada pratilaca na društvenim mrežama, kao i najuspešnijih brendova i proizvođača hrane u zemlji.

˝Krempita maraton˝ je jedinstvena akcija koju smo pokrenuli na samom početku rada sajta – u aprilu 2015. sa jednostavnom idejom koja je naišla na veliko interesovanje javnosti: na dan održavanja tradicionalnog i svetski čuvenog Beogradskog maratona, mi smo odlučili da se takmičimo u neuobičajenoj slatkoj disciplini – jedenju krempita! Izveštaj sa prvog izdanja našeg Krempita maratona (http://ukusbeograda.rs/prvi-beogradski-krempita-maraton/) je izazvao toliko interesovanje da smo odlučili da poduhvat ponovimo i 2016. (http://ukusbeograda.rs/drugi-beogradski-krempita-maraton/) sa još većim odjekom, a ove godine naša akcija dobija sasvim novu dimenziju.

U saradnji sa Fondacijom ˝Budi human˝ pozivamo Vas da se priključite našem humanitarnom izazovu.

Humanitarna akcija koja je jedinstvena po svojoj formi i raznovrsnosti će tokom subote, 22.04. obuhvatiti veliki broj beogradskih restorana, u kojima će gosti moći da poruče krempitu i plate je putem SMS poruke na broj 3030 (poruka može da sadrži samo broj 1, koji je zajednički broj Fondacije) i na taj način doniraju pomoć onima kojima je najpotrebnija, korisnicima sredstava Fondacije „Budi human“. 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: