Popularni DJ duo iz Stokholma dolazi u KPTM

KPTM u sklopu koncepta Party@4 predstavlja švedski DJ dvojac Julia&Miki koji će nastupiti u subotu 24. septembra s početkom od četiri sata ujutru.

Posetioce će pred opaku stokholmsku vožnju zagrejati Neutron, a potom će Julia i Miki preuzeti kormilo i priuštiti specijalni disco-garage-house doživljaj do kasnih jutarnjih časova.

Nemojte da vas nakon celonoćnog partijanja mrzi da nastavite do omiljene dorćolske bašte jer znate da prava žurka tek ovde počinje.

Julia&Miki, popularni švedski DJ duo svoje iskustvo gradio je u nekim od najboljih lokalnih klubova u toj zemlji. Zahvaljujući savršenoj kombinaciji melodičnog vajba i basa ovaj dvojac na svojim nastupima stvara karakterističnu eklektičnu atmosferu koja uz različite mikseve deep-a, UK bass-a i housea donosi setove za pamćenje.

Neutron, koji stoji iza etikete WAXX TRAX već skoro deset godina aktivno učestvuje na domaćoj klupskoj sceni doprinoseći kao DJ i kao producent.
Sirovost i dub, odrednice su kojima se vodi kako bi kreirao poseban osećaj dubine i energije na podijumu služeći se različitim stilovima miksovanja. Njegovi DJ setovi čine karakterističnu sintezu housea, acida, duba, techna i minimala, uz suptilne eksperimente stvarajući autentični zvuk po kome je poznat.
Kao Neutron nastupio je i u skoro svim beogradskim underground klubovima kao što su Šećer, Tube, Mladost, DOT, KPTM, Drugstore, 20/44, Svemirska Kafana, MINT, Geca..

Izdavao je za etikete Kidz Luv Techno, Decoded Mini, Wandler, Seta Label, Cloud Of Silence, Fat Blonde, a trenutno radi i na novim projktima. Od 2013 vodi sopstveni label WAXX TRAX™, kao i web portal Taktika.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: