Ovaj petak vratiće vas na urbanu vrelinu asfaltauz Friday Swag, Don Dadu i Unju Green

Možda je leto iza nas, ali u klubu KPTM itekako ume da bude vrelo, pogotovo kada na scenu izađe opasna Friday Swag ekipa koja sa plesačicama podiže atmofesru do usijanja!

Upravo takav scenario očekuje vas i ovog petka s početkom od 23 časa, a Friday Swag žurci pridružiće se tročlana ekipa u ženskom sastavu koju čine Unja Green, Milica i Sandra, kao i specijalni gost Don Dada.

Friday Swag predstavlja serijal žurki koji traje punih pet godina, a takođe je i jedan od najbitnijih faktora klupskog programa Beograda kada je reč o “crnoj” muzici odnosno o RnB, rap, trap, twerk i funky zvuku. Ovaj serijal žurki razvio se u prepoznatljiv brend koji je uspeo da okupi veliki broj zadovoljnih fanova, izvođača i saradnika.

Friday Swag može se pohvaliti gostovanjima popularnih stranih i domaćih izvođača koji su svojim nastupima doprineli još većoj popularnosti ove sjajne organizacije, a neki od njih su Lil’ Fame (iz grupe M.O.P.) & Termanology (USA), Bizzo Bodega (HR), Juice, VIP, Struka i Lud, Gazda Paja, Bege Fank, Sick Touch i mnogi drugi…

Više o ovom događaju možete da pročitate na Facebook event-u.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: