Otkrijte detektiva u sebi u Adrenalin Escape Room-u

Možemo vam objasniti kako da dođete do njih, ali ćete sami morati da otkrijete kako da izađete!

Upoznajte novi vid zabave koji je godinama unazad zastupljen u svetu u Adrenalin Escape Room-u, u samom centru Beograda.

Ukoliko još uvek niste upoznati sa pojmom Escape Room-a, objašnjenje je veoma jednostavno. Igra je smeštena u misteriozni prostor savršen za testiranje veština uz dobru zabavu. U timovima od 2-6 igrača zaključani ste u tematskoj sobi na 60 minuta i treba da pokušate sve kako biste pobegli pre nego što vreme istekne. Ovo uključuje istraživanje sobe, pronaženje skrivenih tragova, otkrivanje tajnih šifri i rešavanje raznih zagonetki kako biste se izbavili na vreme!

Ukoliko mislite da ova igra zahteva posedovanje specijalnih veština, ne brinite. Sve što je potrebno je vaša percepcija, kreativnost i logika. I naravno, timski rad je ključan! Igre se vode na srpskom i engleskom jeziku. U slučaju da vam zatreba pomoć u toku igre, tim Adrenalin Escape Rooma je uvek tu da vam da nagoveštaje za sledeći korak.

Isto tako, ako iz bilo kog razloga treba da izađete pre isteka vremena, postoji panik taster koji otvara vrata odmah, tako da nema brige!

Odaberite jednu od pet ponuđenih tema – Titova tajna, Teslin genijalan um, Mamurluk, Koma ili  Agent OOX i rešite misteriju koja se krije u toj sobi.

Povedite sa sobom prijatelje, porodicu ili kolege i doživite sat vremena vrhunske zabave i iskustvo koje ćete dugo pamtiti!

Za više informacija posetite www.escaperooms.rs ili pozovite +381 (0)65 29 59 899.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: