Opraštamo se od zatvorenog prostora KPTM-a uz retro hip-hop žurku

DJ Moooka i DJ BKO, poznati po sjajnoj atmosferi koju u rekordnom roku dignu do usijanja, najavili su sjajnu žurku u petak, šestog maja, s početkom od 23h u klubu KPTM.

Došlo je vreme da se definitivno oprostimo od zatvorenog prostora KPTM-a i preselimo se u veselu baštu, poznatu po uvek dobrom vajbu i sjajnim žurkama, bilo noćnim ili onim jutarnjim.

U zatvorenom delu kluba tri sezone smo ludovali po denslfloru uz opako dobre žurke o kojima je pričao ceo grad, a često bi nas taj energični utisak držao i tokom cele nedelje.

Došlo je vreme da se zatvorimo taj deo kluba i to baš šestog maja, jer je upravo na taj dan pre tri godine i počelo naše sjajno druženje.

Tom prilikom, u petak 6. maja pravimo oproštajnu retro žurku uz pobednike hip-hop DJ Battle-a. di-džejeve koji su i započeli mashup hip-hop žurke u našem klubu.

DJ Moooka I DJ BKO obećali su pakleno dobar party!  Mi smo vam spremili i još jedno sjajno iznenađenje, a radi se o veoma popularnoj ceni svih pića od samo 199 dinara i ta akcija će biti aktuelna tokom celog maja.

Ulaz će biti BESPLATAN! Vidimo se u petak!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: