New YEAR EVE BASH najluđa afro dancehall novogodišnja žurka!

Blackout i Couple up ujedinjeni za najluđu noć pripremaju vrhunsko afrobeat partijanje 31. decembra s početkom od 23h u klubu KPTM.

Ukoliko ste spremni da zakoračite u dancehall dimenziju ispunjenu vrelom energijom zbog koje nećete silaziti sa podijuma za igru, pridružite nam se na definitivno najvrelijoj žurci u ovoj sezoni.

DJ Jay, DJ Shone Alcapone i Tommy T oduvaće krov kluba, dok će dancefloor svojim opasnim nastupom zapaliti Ivy Dancer i Afryta. Obucite udobnu odeću i obuću i spremite se za najjače partijanje u životu!

Bojana Afryta Tasov plesom počinje da se bavi sa 17 godina kada otkriva svet kubanske salse i reggaeton-a, kojim intenzivno počinje da se bavi u plesnoj školi Casa de Baile.

Nakon salse upisuje baletsku skolu, Školu igre „Ashen Ataljanc” u kojoj se pored klasičnog i savremenog baleta upoznaje i sa hip hop-om.

Posvećuje se dancehall-u, plesnom stilu sa kojim se često susretala tokom plesne edukacije, ali i kroz brojna putovanja. Ljubav, talenat i iskustvo konačno su rezultirali njenom prvom plesnom školom koju je pokrenula 2014. i u kojoj i dan danas posvećeno radi kao plesač i predavač.

DJ Shone Alcapone i Tommy T – stoje iza imena Couple Up žurki, koje već tri godine nose laskavu titulu najboljih dancehall žurki na Balkanu koje su postale simbol dobre energije i neraskidivog vajba između Jamajke i Srbije čija se selekcija muzike bazira na dancehall, reggae, afrobeat i soca zvuku.

Tommy T je jamajčanski mc i pevač, koji trenutno boravi i živi u Srbiji. Svoje prve dodire sa muzikom je ostvario na Jamajci dok je publici u Srbiji poznat po saradnji sa brojim muzičarima, kao što su: Hornsman Coyote & Soulraft, Zemlja Gruva, Igor Vince i mnogi mnogi drugi. DJ Shone Alcapone i Tommy T su za kratko vreme bez sumnje postali najveći muzički ambasadori Jamajke u Srbiji a i na Balkanu. Svojim uspehom sa Couple Up žurkama otvorili su vrata većoj popularnosti i prisutnosti dancehall muzike u regionu.

Ivana Buzanski poznatija pod imenom Ivy Dancer bavi se plesom od svoje 15. godine, a svoje putovanje počinje uličnim plesovima (hip hop, locking, popping) nakon kojih upoznaje dancehall kroz časove Nemanje Prelevića aka Groovin Skull. Posećivala je dancehall radionice plesača: Blacka Di Danca, Veronica Ika Bernardis, Shee Dancer, Andre Cosmic, Ivan Fox.

Godine 2013. u Plesnom Udruženju Groove počinje da predaje Dancehall i promoviše istoimenu kulturu. Kao plesni predavač iskusila se i u Beogradu, Osijeku, a i Budimpešti gde je u Urban Dance kampu držala više plesnih radionica. Sa svojom plesnom grupom Bomaye Kru učestvovala je na raznim festivalima i dešavanjima kao promoter dancehall kulture, a bila je i akter u raznim muzičkim spotovima: Rasta-Kavasaki, Limi-Boss, Nexsus-Bmw, Sekel Block , Grupa Ti- To su samo reči, Gazda Paja – Masina, Sonia – Podseti me.

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: