Najluđa dirty south/trap žurka uz talentovani GANG-GANG iz Zagreba i Cake Beats

Ove subote 9. decebra popularni zagrebački kolektiv GANG-GANG nastupa u klubu KPTM od 23h i donosi svež vajb sa aromom Kariba! DJ ove žurke biće talentovani ISO MIKI / still dirty south/trap inače i producent KUKU$ Klan koji je nedavno održao concert za pamćenje upravo u KPTM-u, a pored njega naći će se i Tikach koji takođe dolazi iz Zagreba, Nina Davis i hrvatski producent STRAPAZOOT.

GANG-GANG (TRAP-EZ) za gotovo tri godine koliko postoje na zagrebačkoj sceni organizovali su više od 17 trap žurki i preko 10 internacionalnih gostiju. Ove subote nam donose nam svež vajb i nove mixtape-ove, a kako izgleda o ovom vrelom party-u će se i te kako pričati još dugo nakon subote.

Ovaj specijalni karipski trap sektakl začiniće i momci iz novosadske organizacije Cake Beats koja se već 3 godine bavi selekcijom i predstavljanjem najmodernijih tendencija u savremenoj hip hop muzici kao i promocijom lifestyle-a koji je prati. Kroz istoimeni serijal žurki, CAKE pruža sopstvenu viziju o ovoj subkulturi, do skoro zapostavljenoj u našem regionu, a koja posle skoro 40 godina od svog začeća čini današnji mejnstrim nezamislivim.

Zbog velikog interesovanja posetioci se mole da dođu malo ranije kako bi obezbedili svoje mesto na jednom od najjačih trap koncerata ove godine i koji ne treba propustiti!

Više informacija možete potražiti na zvaničnom Fb eventu:

https://www.facebook.com/events/172339430019818/?active_tab=discussion

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: