Mike St. Hilaire, Ana Zlatanović i Nikola Radojlojlović

Danas je na programu još jedan specijal na našem repertoaru, jer nam u goste dolazi njujorški komičar Mike ˝Ponch˝St. Hilaire.

Majk će u Ben Akibi nastupati dva puta – 21. i 23. oktobra.

Ove nedelje, kao domaća podrška, nastupaće dvoje naših komičara, a to su Ana Zlatanović i Nikola Radojlović.

Dakle, ovo će biti dvojezično veče, jer će Majkl nastupati na engleskom jeziku, a Ana i Nikola na srpskom!

O komičarima:

Mike ˝Ponch˝St. Hilaire je stand up komičar iz Njujorka. Dugo se bavio audio tehnikom za televiziju i film, kao i pisanjem i produkcijom. Svoj jedinstveni i mračni smisao za humor crpi iz ličnih iskustava i putovanja svetom. Koristeći rijaliti televiziju kao sredstvo, smehom spaja ljude iz različitih zemalja i kultura. Pošto smo sličniji nego što mislimo, Mike vas poziva da se nasmejete na apsurdnost života.

Ana Zlatanović je rođena i živi. Ono što neki zovu šizofrenijom, Ana zove “imanjem pseudonima”. Trenutno piše pod imenima Kaja Vidić, Zvezdan Galaksić i Tomislav Nikolić. U stalnom je strahu da će izgubiti posao i morati da se kurva za pogačicu sa čvarcima. A ko je video Anu zna da se ne bi ta pogačica najela.
Promenila je mnogo poslova pre nego što je došla do stand up-a. Jedan od omiljenih joj je bio onaj gde je morala da čeka turiste koji stižu na more i pita – treba smeštaj. Provela je tri godine radeći kao operater metaldetektorskih vrata u kontradiverzionoj kontroli sektora bezbednosti aerodroma Nikola Tesla Beograd. Da nije pušila travu bilo bi joj jako stresno. Ali zato svaki put kada bi je putnik stranac pozdravio sa – Hi! – pomislila bi – yes I am!

Nikola Radojlović, 28 godina iz Beograda. Pobedio je na takmičenju Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs-a u decembru 2015. godine u klubu Ben Akiba i od tada počinje njegova karijera stand up komičara. Iza sebe ima više desetina javnih nastupa sa rok bendom San Debelih Žena. Po zanimanju je profesor istorije, a trenutno radi u humanitarnoj nevladinoj organizaciji. Pored stand up-a, bavi se komponovanjem, pisanjem aforizama, pesama i scenarija.

Cena ulaznice: 300 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: